Rólunk

Magyarországon jelenleg 600.000 társasházi lakásban megközelítőleg 2.000.000 ember él. Ezeknek az embereknek jellemzően ezek az ingatlanok képezik a legnagyobb értéket. Fontos, hogy ezt az ingatlanvagyont megfelelően és gondosan kezeljük. A társasházi költségek és kiadások elsődleges helyen állnak a családok költségvetésében. Ezek a költségek állandóak, befizetésük kötelező. Elmulasztásuk esetén az ingatlant jelzáloggal lehet terhelni, ezért hosszútávon, kellő alapossággal kell tervezni és eljárni minden a társasházakat érintő kérdésben.

A társasház.com az egyetlen olyan közösségi oldal, ahol a célzottan kereshet, informálódhat, vagy oszthat meg gondolatokat szomszédjaival, közeli, vagy távolabbi társasházak lakóival, vagy azok közös képviselőivel.

A háztartási energia ugrásszerű növekedése, a hitelteher, az ingatlanpiaci helyzet mind arra kényszeríti a tulajdonosokat, hogy nagyobb odafigyeléssel kezeljék az értékeiket és ahol erre lehetőség van, ott takarékoskodjanak.

A környezettudatos gondolkodás egy ekkora felületen már számokban is jól látható változást eredményezhet. A szelektív hulladékgyűjtéstől, az online kommunikáción át sok olyan terület van, ahol lehet és kell is változtatni a társasházaknak.

Regisztráljon ön is a társasház.com oldalra és csatlakozzon egy olyan közösséghez, ahol naprakész információkat kaphat az ingatlanját érintő fontos kérdésekről, a közvetlen lakókörnyezetét befolyásoló beruházásokról, változásokról, vagy problémát jelentő állapotokról. Az oldal segítségével ellenőrizze a társasházi kiadásokat, tegyen észrevételt, javaslatot és csökkentse kiadásait.

Sok esetben azért mennek csődbe társasházak, mert a tulajdonosok nem rendelkeznek egy egységes és bármikor, online áttekinthető felülettel, ahol nyomon követhetik a befizetéseket, kiadásokat. Ez a felület alkalmas arra, hogy bárki a saját ingatlanját érintő befizetéseket ellenőrizze, a társasház költségvetését, kifizetéseit átlássa.

A rendszer alkalmas a megrendelések megfelelő pályáztatásának nyomon követésére, a társasházi szolgáltatásokat elvégző vállalkozások megbízhatóságának ellenőrzésére. Hamar fényt derít a hiányosságokra, vagy a csalárd módon munkáját lelkiismeretlenül végző vállalkozókra. Folyamatosan jelzi a közös terheket nem viselő lakók elmaradásait.

Az online felület gyors és papírmentes kommunikációt tesz lehetővé a szomszédok, és az általuk megbízott közös képviselő között. A dokumentumtárakban könnyen, gyorsan lehet keresni és hatalmas mennyiségű digitalizált anyagot lehet feltölteni. Vészhelyzet esetén a tulajdonosok gyors kiértesítése és kellő tájékoztatása értékeket menthet. Ugyanez fordítva is igaz, amikor egy távolban tartózkodó tulajdonos kérhet segítséget a szomszédjaitól. Kényelmes elérést biztosít azok számára, akik nem laknak az ingatlanjukban, de távolról is szeretnének pontos információkhoz jutni az őket érintő kérdésekben.

A lépcsőzetes beléptetési rendszer kellő biztonsággal tesz különbséget a nyilvános és a zártan kezelt adatok hozzáférése között. Így státusza alapján biztonságosan böngészhet, és vagy oszthat meg adatokat bárki a társasházak oldalain, függően attól, hogy Ő tulajdonos és lakó, vagy nem tulajdonos, de lakó, vagy nem tulajdonos és nem lakó, illetve, hogy közös képviselő.

A lakónyilvántartás, bár kötelező, azzal mégsem foglalkoznak kellő alapossággal a közös képviselők és a tulajdonosok. Az online lakónyilvántartás könnyen kezelhető felület, ami kizárólag a jogosultsággal rendelkező személyek hozzáférését engedi a listához.